Bolt Food expanduje do Prešova

22.05.2020 Prešov

Popredná európska prepravná platforma Bolt rozširuje pôsobenie donáškovej služby Bolt Food. Po Bratislave a Košiciach expanduje aj do Prešova. Služba umožňuje objednať si dovoz jedál z reštaurácií, ako aj dovoz čerstvých potravín z obchodu. Pri príležitosti uvedenia služby bude doručenie zdarma až do vzdialenosti 3 km.

Roman Sysel, regionálny manažér spoločnosti Bolt pre strednú Európu hovorí: ”Našou prioritou je vždy osloviť čo najväčší počet užívateľov a pomôcť im svojimi službami. Rozšírenie do ďalšieho slovenského mesta nás teda veľmi teší. V Prešove sme dlhodobo evidovali záujem o túto službu, preto sme sa rozhodli spustiť ju práve tu. Veríme, že služba poteší nielen zákazníkov, ale aj kuriérov, ktorí tak dostanú možnosť privyrobiť si v tejto neľahkej dobe.”

Aj v Prešove je od dnes objednanie jedla veľmi jednoduché. Pomocou aplikácie Bolt Food, ktorú je potrebné stiahnuť cez Google Play alebo Apple store, je možné objednať si jedlo zo svojej obľúbenej reštaurácie s dovozom do niekoľkých minút. Stačí si vybrať jedlo zo širokej ponuky reštaurácií. Pred potvrdením objednávky aplikácia zobrazí zákazníkom cenu a predpokladanú dodaciu lehotu. Počas celej doby môže zákazník sledovať stav svojej objednávky a priebeh doručovania. Predávanie jedla alebo objednaného nákupu prebieha stále bezkontaktne. Vodič donesie a nechá objednané, vopred zaplatené jedlo na mieste určenom zákazníkom. Po doručení dôjde k strhnutiu sumy za jedlo z platobnej karty, ktorej detaily sú uložené v aplikácii.

“Aj keď sa opatrenia týkajúce sa koronavírusu uvoľňujú, stále je veľké množstvo ľudí, ktorí nemôžu alebo nechcú prísť do kontaktu so širším okolím. Bolt Food so svojím bezkontaktným dovozom jedla je riešením aj pre týchto ľudí, ktorí nechcú zvyšovať riziko nákazy,” doplňuje Roman Sysel.

V Prešove si cez aplikáciu môžu zákazníci objednať jedlo z reštaurácií, medzi ktoré patria napríklad Bajovita bistro či Batao. Reštaurácie, z ktorých bude možné objednať si jedlo budú do ponuky Bolt Food pravidelne pridávané. Službu je možné využiť tiež na dovoz čerstvých potravín z obchodného reťazca Fresh Plus. Aby si užívatelia mohli Bolt Food vyskúšať, pri príležitosti uvedenia služby bude doručenie zdarma až do vzdialenosti 3 km.

Bolt má viac ako 30 miliónov používateľov vo viac ako 35 krajinách po celom svete. Bolt Food bol prvýkrát uvedený na trh v Estónsku v marci 2019. Služba je dostupná v Lotyšsku, susednom Česku a od jari 2020 aj v Bratislave či Košiciach.

Reštaurácie a kuriéri sa môžu prihlásiť na webových stránkach food.bolt.eu.
 

Vyberte región

mark